Nieuws

Stichting Zeepost heeft eindelijk een bankrekening

Het heeft even geduurd, maar het is gelukt; IBAN NL 37 TRIO 0320 8189 18 staat vanaf vandaag open voor uw donatie, sponsoring en/of vrijwillige bijdrage!

Het openen van een bankrekening gaat niet meer zo gemakkelijk als vroeger; er gaat een grondig onderzoek naar de antecedenten van de betrokkenen aan vooraf. Logisch, maar daardoor kon de vers opgerichte Stichting Zeepost, die de nieuwsbrieven Zeepost, Scheepspost en Zeilpost uitgeeft, lang niemand een factuur sturen.
Wel moesten er al heel wat rekeningen worden betaald. Bestuur, redactie en  hoofdsponsoren schoten die tot nu toe maar uit eigen zak voor. Met liefde, daar niet van; je moet wat over hebben voor het goede doel.

Maar niets is gratis, zelfs de goeddeels vrijwillige werkzaamheden van alle betrokkenen niet. Met name de technische realisatie van de nieuwsbrieven en de website kost geld. Die rekeningen hebben we niet laten liggen – in de overtuiging dat het wel goed komt met de centen, zoals ook Wouter dat altijd deed.

Niettemin is nu het moment aangebroken om de abonnees van elke nieuwsbrief te vragen om hun jaarlijkse vrijwillige bijdrage van (minimaal) 20 euro. Ga hiervoor naar de pagina Donaties. Daar staat ook een formulier dat u kunt invullen als u een factuur voor de donatie wilt. U vindt de link ook terug in het menu van de websites.

En ook sponsoren en adverteerders kunnen we nu een keurige factuur sturen.
We hopen dat we daardoor snel met vertrouwen naar de toekomst van de nieuwsbrieven en websites kunnen kijken. En u met ons.

Bent u abonnee van de Zeepost nieuwsbrief? Dan helpt u ons enorm met een jaarlijkse bijdrage van minimaal 20 euro. Maak er een periodieke overschrijving van, dan blijft u op de hoogte! Of vul het formulier in als u een factuur wilt.

Met vriendelijke groet,
Marja Goud,
voorzitter Stichting Zeepost.