Advertorial

Chartercrew biedt nieuwe training voor Deksman Zeilvaart aan

Chartercrew.nl introduceert zijn nieuwe ‘Veiligheidstraining Deksmaat Zeilvaart’. Deze training is essentieel voor iedereen die in de binnenvaartsector wil werken met een Dienstboekje, een vereiste dat sinds het voorjaar van 2023 van kracht is.

Vanaf nu mogen schippers enkel nog varen met een deksmaat of -vrouw die de Veiligheidstraining heeft afgerond. Deze op maat gemaakte cursus, specifiek gericht op de zeilvaart, biedt niet alleen de benodigde kwalificaties, maar ook een praktijkgerichte en gemeenschap bevorderende leerervaring. Deelnemers die de training succesvol afronden, voldoen aan de CBR-vereisten voor het dienstboekje. De cursus richt zich op praktische vaardigheden die relevant zijn voor de zeilvaart en gaat verder dan alleen de lesstof. Deze verrijkende ervaring benadrukt het belang van saamhorigheid en gastvrijheid, waardoor de training niet alleen educatief, maar ook genoeglijk is. De training omvat een leerboek, certificaat, BHV-training, overnachtingen en maaltijden. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de sessies van 25 t/m 28 maart en van 8 t/m 11 april 2024.

Aanmelden is mogelijk via de speciale website.

Voor vragen en meer informatie kunt u hier terecht.

Waarom deze training volgen?

Kwalificatie: De training voldoet aan de vereisten voor het verkrijgen van uw dienstboekje.
Focus op Zeilvaart: Speciaal afgestemd op de unieke behoeften van de zeilvaart, verwerft u relevante en praktische vaardigheden.
Meer dan Lesstof: Geniet van een verrijkende leerervaring die saamhorigheid en gastvrijheid benadrukt. Overnachtingen en maaltijden maken het niet alleen educatief, maar ook aangenaam.

Cursusdetails:

Data: 25 t/m 28 maart & 8 t/m 11 april 2024
Locatie: Bataviahaven te Lelystad
Betrokken Schepen: Avontuur & Bounty
Kosten: €645 (inclusief leerboek, certificaat, BHV, maaltijden en overnachtingen)

Inhoud van de training:

Zeilvoering: Leer de fijne kneepjes van het zeilen.
Veiligheid: Belangrijke veiligheidstechnieken voor uzelf en uw gasten.
Navigatie: Verken de waterwegen en leer effectief navigeren.
Gastheerschap: Ontwikkel uw gastvrijheid en klantenservicevaardigheden.
Aan- en Afmeren: Beheers het aanleggen en vertrekken.
Mis deze kans niet om aan uw professionele vereisten te voldoen en tegelijkertijd een onvergetelijke zeilervaring op te doen.

De plaatsen zijn beperkt, dus meld u tijdig aan via de speciale website.