Natuur & Infrastructuur

Sea Rangers roept nieuwe deelnemers op

De missie van de Sea Ranger Service is het herstel van 1 miljoen hectare natuur in zee vóór 2040, en de opleiding van 20.000 jongeren om een maritieme carrière te starten.

Nadat de Sea Ranger Service de werving voor nieuwe Sea Rangers in Groot-Brittannië heeft gestart, stromen de aanmeldingen voor nieuwe kandidaten binnen. Inmiddels maken meer dan 300 rekruten zich op om deel te nemen aan het Sea Ranger Bootcamp in het Verenigd Koninkrijk, dat op 1 maart van start gaat. Het Sea Ranger Bootcamp is een trainingskamp voor iedereen van 18
tot en met 29 jaar. Samen met andere deelnemers daag je jezelf fysiek en mentaal uit. Je leert waar je goed in bent en wat je nog verder kan ontwikkelen. Na afronding van het Bootcamp is het mogelijk om geselecteerd te worden voor een betaalde baan als Sea Ranger.

De deadline om je aan te melden voor het Sea Ranger Bootcamp in Nederland is 16 februari. Dit jaar zullen de Sea Rangers die vanuit Nederland komen, mariene habitats herstellen in Nederland en Frankrijk. Het is een unieke kans voor mensen van 18-29 jaar om een betaalde baan te krijgen in natuurherstel.
Klaar om mee te doen? Het Sea Ranger Bootcamp vindt plaats in Nederland van 15-23 maart.
Meld je nu hier aan. De deadline is 16 februari!

Lees alles over het werk van de Sea Rangers op de website.