Advertorial

Schipper gezocht voor Stevenaak HELENA

Stap jij aan boord van een historisch zeilschip?

Wat zoeken wij?
Reederij Oosterschelde is op zoek naar een schipper voor de historische, museale stevenaak HELENA. De HELENA (1875) is het oudste, nog zeilende binnenvaartschip van Nederland. Na een uitgebreide restauratie voorziet de HELENA in eigen onderhoud door het varen van dagtochten met groepen tot 48 personen. Om dit te mogen doen, voldoet de HELENA aan de strengste veiligheidseisen. Vanuit de museale Leuvehaven in Rotterdam bevaart de HELENA alle binnenwateren, tot Bazel in Zwitserland aan toe!

Om de HELENA te varen, te onderhouden én om onze gasten een fantastische dag onder zeil te bezorgen, zoeken wij een gemotiveerde schipper die zich wil inspannen voor het behoud van de HELENA.

Wat ben jij?
Je bent ondernemend, zelfstandig en creatief! Natuurlijk ben je in het bezit van de benodigde papieren. Ervaring op een soortgelijk (charter)schip is een must. En, last-but-not-least: je hebt affiniteit met varend erfgoed, want uiteindelijk draait het om het behouden van de HELENA voor de toekomst!

Wat bieden wij!
We bieden je een zelfstandige, flexibele en veelzijdige functie, waarin we je veel ruimte willen geven voor eigen initiatief. Natuurlijk bieden we je een passende beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het soort dienstverband is bespreekbaar. Als schipper word je gesteund in werkzaamheden door de bemanning en het rederijkantoor. Wij leren je graag veel, maar leren net zo graag van jou!

Over ons
De HELENA wordt, samen met de driemasttopzeilschoener OOSTERSCHELDE, beheerd door stichting ‘Het Rotterdamse Zeilschip’. Deze stichting heeft geen winstoogmerk. Wij zijn dus een ideële onderneming, met als primaire doel onze historische schepen door een goede exploitatie en gedegen onderhoud te behouden voor toekomstige generaties. Lees hier meer over ons!

Meer informatie over de rol van schipper?
Je kunt het uitgebreide functieprofiel lezen op onze website!

Natuurlijk kun je ons altijd even bellen of mailen! info@oosterschelde.nl | 010-436 42 58

Alvast een kijkje aan boord?
Loop de virtuele tour over het schip!