Over Zeepost

Wouter van Dusseldorp

De Zeepost brengt je al het digitale nieuws voor en over de Chartervaart. De Zeepost is een uitgave van de Stichting Zeepost, die de nieuwsbrieven voortzet, zoals die door Wouter van Dusseldorp in het leven zijn geroepen. Wouter is op 28 juli 2023 totaal onverwacht overleden.

Een doorstart van zijn websites en nieuwsbrieven onder de vlag van de Stichting Zeepost staat gepland voor januari 2024. Vanaf begin januari zal er hier ook weer een aanmeldformulier te vinden zijn de nieuwsbrief.

De inhoud van de Zeepost varieert. Getracht wordt de website elke week te actualiseren met nieuws over regelgeving, bedreigingen en kansen , veiligheid, evenementen en andere informatie over de chartervaart, en met artikelen over schepen en over het vaargebied.

Het auteursrecht ligt bij de genoemde oorspronkelijke bronnen. Daarnaast toont de Zeepost ook het nieuws van de BBZ, de Vereniging voor Beroepschartervaart.

Iedere week verstuurt de redactie een nieuwsbrief met daarin de koppen van het nieuws van de afgelopen week en een korte inleiding. Van daar uit kan je doorklikken naar de website.

Heb je zelf nieuws voor de Zeepost, mail dan aan redactie@zeepost.info.

Voor informatie over advertentiemogelijkheden, mail naar penningmeester@zeepost.info.

In de Zeepost vind je ook de meest uitgebreide Evenementen pagina voor historische schepen en charterschepen.  

Klik hier voor onze Privacy Verklaring.

De Zeepost wordt mede mogelijk gemaakt door: