Nieuw: ochtend- en middagtochten met Rederij Vooruit

Rederij Vooruit kondigt met trots de toevoeging aan van unieke ochtend- en middagtochten aan het reisprogramma. Met deze tochten kan u een halve dag lang de betoverende Waddenzee te verkennen, te genieten van de verkwikkende zeelucht en wie weet komt een nieuwsgierige zeehond bij het schip kijken. Of het nu een ontspannende ochtenduitstap of een avontuurlijke middagactiviteit betreft, een boeiende tocht over de Wadden gaat het worden! Hiermee wordt ingespeeld op de trend naar meer, korte, maar impactvolle ervaringen. Om zo de Waddenzee op een duurzame manier te ervaren. Voor het zeilen en het ervaren van de natuurlijke pracht van de Waddenzee zijn deze nieuwe arrangementen dan ook een ptiemooie o.

Aan boord van de schepen van Rederij Vooruit worden gasten verwelkomd door de enthousiaste en ervaren bemanning, die hun passie voor de Wadden graag delen. Tijdens de tochten zullen de gasten niet alleen getuige zijn van adembenemende vergezichten, maar ook van de overvloedige flora en fauna die de Wadden te bieden heeft. Heeft u zin om lekker de zeilen te hijsen? Of gewoon lekker op het dek te zitten met een kopje koffie of drankje in de hand? Alles kan. 

Hiermee geeft Rederij Vooruit een boost aan het toerisme, zowel voor bewoners van Friesland als (buitenlandse) toeristen. Voor meer informatie en boekingen kan men terecht op de website van Rederij Vooruit: www.rederij-vooruit.nl.

EOC
BBZ