Marad is ontwikkeld voor de Chartervaart, doe mee!

Marasoft uit Urk maakt een aangepaste vorm van het Marad programma voor de chartervaart, voor een gereduceerd tarief. De aanbieding van Marasoft is tot stand gekomen door een initiatief van een ledengroep schippers die het onderhoud beter willen beheren en registeren. 

Marad is een programma dat helpt bij het plannen van onderhoud, overzicht houden op certificaten en keuringen en het registreren van periodieke checks zoals vastgelegd in de branchenorm rondhouten, de RI&E, HCCP norm, legionella richtlijnen en meer. Marad draait op de PC en heeft soepele uitwisseling met de app op de mobiele telefoon.

Marad is ontwikkeld voor de visserij en zeevaart en wordt nu aangepast speciaal voor de chartervaart op de binnenwateren. Schippers in de zeilvaart én in de motorpassagiersvaart worden uitgenodigd om mee te doen aan de pilot en het systeem verder te ontwikkelen.

Wil je mee doen aan de pilot, heb je vragen, mail Paul@debbz.nl of benader eerst Luca Spano (de Hester) of Marco Harskamp (de Volharding). 

Lees het gehele artikel op de bron: debbz