Sailwise zoekt een schipper voor catamaran Beatrix

SailWise is al meer dan 45 jaar de enige aanbieder in Nederland van uitdagende watersportvakanties voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Zeilen is het middel, het doel is een vakantie waarbij iedereen wordt uitgedaagd om actief en zo zelfstandig mogelijk bij te dragen aan het reilen en zeilen van het schip.

SailWise zoekt:

ENTHOUSIASTE SCHIPPER VOOR DE CATAMARAN BEATRIX
Het werken op de Beatrix is de leukste baan die je kan bedenken. Je levert een positieve bijdrage aan mensen met een beperking door ze kennis te laten maken met jouw passie, het zeilen. Het idee achter de Beatrix is dat iedereen mogelijkheden heeft om te helpen met het zeilen. Van de schipper wordt verwacht dat hij/zij een oog heeft voor wat iemand kan, en daar dan ook gebruik van maakt. Hiervoor moet de schipper de mensen niet alleen op een leuke en stimulerende manier aan kunnen spreken, maar ook zelf het nodige enthousiasme en aandacht uitstralen.

Kijk op sailwise.nl/vacatures voor de vacatures en meer informatie over SailWise.

SailWise | Postbus 157 | 1600 AD Enkhuizen | 0228 350 756 | info@sailwise.nl