Motorpassagiersschip Fiep is te koop.

De Fiep is een hotelschip van 45 meter lang en 6,60 meter breed en kan maximaal 24 gasten meenemen in 12 hutten. Het is een mooi kompleet schip met douche en toilet in iedere hut, met airconditioning, een daglicht radar, dubbel elektrisch stuurwerk, etc.
Direct na het seizoen wordt de Fiep gehermotoriseerd. Er komt een nieuwe stage V 300 pk Volvo dieselmotor in en een nieuwe keerkoppeling. Daarmee is de Fiep goed op weg naar een duurzame bedrijfsvoering. Verder heeft de Fiep een vaste ligplaats in het Oosterdok in Amsterdam, wat winterinkomsten door hotelwerk mogelijk maakt.

De Fiep heeft in de markt een uitstekende reputatie en vaart al vele jaren via Eurosail /Boat Bike Tours voor 2 grote touroperators uit de USA en maakt lange seizoenen met een indrukwekkende omzet. Voor 2023 zijn alle contracten getekend en ook voor de daarop volgende jaren is het verkrijgen van een omzetgarantie bij Boat Bike Tours bespreekbaar.
Kijk hier voor meer info

Voor meer informatie graag bellen of mailen met:
Jossie Verkerk
Tel: 0651437444
Jossie2912@gmail.com