Gezocht: informatie over bestedingen aan de wal

Inzicht in bestedingen die gedaan worden aan de wal, kan helpen bij de lobby met (lokale) overheden. Hiervoor heeft de BBZ informatie nodig.
Des te meer reacties de BBZ ontvangt, des te beter het beeld dat geschetst kan worden.

Voor diegenen die hier aan mee willen werken: het zou fijn zijn als er deze zomer aan een paar groepen gevraagd wordt wat de groep heeft uitgegeven aan de wal. Het gaat om een globaal inzicht van wat een groep uitgeeft aan boodschappen, aankopen, museumbezoek, fietshuur etc.

Het is belangrijk dat we niet alleen omzetcijfers van de vloot aan kunnen tonen maar ook de bijdrage die de chartervaart levert aan de regionale/lokale economie. Met deze cijfers kunnen we de belangen van de chartervaart te verdedigen bij gemeentes, provincies en ministeries.

Wil je hieraan meewerken? Hieronder vind je formulieren voor groepen en individuele reizigers:

Gewoon mailen mag uiteraard ook naar brenda@debbz.nl.