Kom schipperen op de vloot

De chartervloot vaart weer volop. Zo veel zelfs dat het voor sommigen een hele toer is geworden om de bemanning rond te krijgen. Heeft natuurlijk alles met corona te maken en de lange stillig-periode. De bemanning is zijn heil elders gaan zoeken en dat is niet uniek voor de chartervaart.
Zie dit als een uitnodiging. Een uitnodiging om weer terug te komen naar de vloot, de stoffige walbaan achter te laten en de neus weer in de wind te steken. Er is ruimte voor seizoen aanstellingen, voor weektochten of dagtochten. Kijk voor de meest recente oproepen op facebook of richt je tot de BBZ. Kijk bv op Facebook Werk in de Chartervaart of Werk in de Zeechartervaart

Voor de positie van maat werkt de BBZ aan een profiel zodat er meer duidelijkheid is over wat er verwacht kan worden aan boord en wat de arbeidsvoorwaarden zoal zijn. We hopen dat volgende week verder te gaan verspreiden.
Suggesties voor werving en opleiding van personeel in de chartervaart? Schrijf naar brenda@debbz.nl of bel.

Afbeelding: © Anja & Fabbiano DeCecilia-Nöthiger