Een nieuw arrangement: Zeilen met Escape Room aan boord

Muiden Maritiem komt met een nieuw arrangement: zeilen met aan boord een Escape Room. Jullie gaan zeilen om vervolgens in teams een spannende escape room op te lossen aan boord. Alleen door samen te werken en als team te functioneren komen jullie tot de juiste oplossingen…

De kapitein, gespeeld door een acteur tevens spelbegeleider, van de Hoge Wier heeft jullie hulp nodig! Zijn voorganger: Kapitein de Bruijn en zijn bemanningsleden staan bekend om de vele vrachten die zij over de wereld vervoerden met het schip. Ze trotseerde elke storm om op hun bestemming te komen. Tot het moment dat er een enorm heftige storm op een verre zee ontstond. Het schip raakte beschadigd en zij moesten aan land zien te komen. Ze eindigden op een onbewoond eiland, waar de mannen een hele nacht samenwerkten om het schip te kunnen maken.

Weten jullie de schat te vinden?
Nu gaat het verhaal rond dat Kapitein de Bruijn bij toeval een enorme schat vond op dit eiland. De Bruijn verstopte deze schat aan boord van zijn schip en de reis zette zich voort. Eenmaal terug van de uitputtende reis, werd de Kapitein plotseling ziek en stierf hij voordat hij iemand kon vertellen waar hij de schat op het schip verborgen hield. Na zijn dood kwam het schip in handen van de overgrootvader van de huidige kapitein.

Wat denk je?
NIEMAND heeft ooit de schat gezien. Op het schip zijn er onlangs logboeken gevonden waaruit blijkt dat er allerlei puzzels en cryptische omschrijvingen verborgen zijn aan boord van de Hoge Wier. Hiermee kon kapitein de Bruijn onthouden waar hij de schat verstopt had en hoe deze geopend kon worden. Durven jullie deze uitdaging aan?

Bekijk hier het arrangement op de site van Muiden Maritiem

EOC
BBZ