Hein van Greevenbroek overleden

Op 17 april is Hein van Greevenbroek overleden op 63 jarige leeftijd. Hein voer lange tijd als schipper vanuit Muiden op verschillende schepen. Zijn laatste charterschip was de Vlieter, die hij in 1995 verkocht aan Jan Rijswijk. Hij bouwde daarna een catamaran en verhuisde daar later mee naar Noorwegen. Daar werkte hij als zelfstandig timmerman.

Strandvik
Iedereen is van harte welkom op de afscheidsdienst op donderdag 28 april om 12 uur in de kerk van Strandvik, direct naast het huis waar hij zo gelukkig was met Grete. Daarna is er een informeel samenzijn in het nabijgelegen Grendahuset. Naar Noorse traditie wordt daar samen gegeten, gezongen, gedronken en herinneringen gedeeld. Tot slot wandelen de gasten samen naar de zee, aan het strand van Strandvik en zingen daar een afscheidslied voor Hein.

Van dat lied aan zee, zal een opname worden gemaakt en deze zal via deze pagina terug te zien zijn. Foto’s die in de ceremonie te zien zijn, een greep uit zijn leven, zullen via deze persoonlijke webpagina terug te zien zijn.
Hein zal die dag worden overgebracht en gecremeerd in Bergen.

Amstelveen
Voor wie niet in de gelegenheid is om naar Noorwegen te gaan maar wel samen stil wil staan bij het verlies van Hein, is op zaterdag 30 april vanaf 10.30 tot 13.00 uur van harte welkom op de herinneringsbijeenkomst in Restaurant de Bosbaan, Amsterdamse Bos, De Bosbaan 4, 1182 AG Amstelveen.

Via onderstaande link naar de persoonlijke webpagina vind je meer informatie én kan je een bericht sturen als je wilt. Ook foto’s, filmpjes of een herinnering kan je hier achterlaten.

onderonsuitvaart-hein

EOC
BBZ