Investeren in emissievrije EcoClipper is nu mogelijk

Het is zover, de EcoClipper financierings kampanje gaat daadwerkelijk van start. Nadat meer dan een maand geleden de EcoClipper Coöperatie U.A. werd opgericht is het nu tijd u aan boord te verwelkomen.

Met “aan boord verwelkomen” wordt bedoeld dat u nu de kans heeft werkelijk te investeren in de EcoClipper visie. De afgelopen jaren is het prototype EcoClipper500 ontwerp uitgewerkt, een gemeenschap rond het thema emissie-vrij transport is opgezet, en het ambitieuze doel van een duurzaam wereldwijd logistiek systeem is geformuleerd. De volgende stap is het beginnen met de exploitatie van een daadwerkelijke scheepvaartroute…

Setting sails towards a green future of transport | FairPlanet

Dit is het moment dat de Maritieme sector haar koers dient te verleggen. En juist nu wordt u uitgenodigd als eerste die stap ook te maken, door te investeren in de EcoClipper Coöperatie U.A.. Uw investering zal worden gebruikt voor het aanschaffen van een bestaand zeilschip voor deze nieuwe vaarroute, maar bovenal voor de verdere ontwikkeling van een schone vloot van zeilschepen voor internationaal vervoer van lading en passagiers.

Via onderstaande link, kunt u alles lezen over deze aantrekkelijke zilte propositie. Door als eerste te investeren, zelfs nog voordat het bekend gemaakt is in de media, krijgt u een korting op de prijs van de certificaten, bovendien laat u zien dat u zelf een pionier bent van de duurzame scheepvaart. Investeren kan vanaf € 350,-.

Bekijk het investeringsvoorstel hier in detail