Eindfeest wordt feestelijke aftrap bij EZS, ook voor studenten uit voorgaande jaren

Het is traditie dat de GZV-klas aan het einde van elk jaar een spetterend feest organiseert om de afronding van het EZS curriculum te vieren. Om voor de hand liggende redenen kon dit feest niet plaatsvinden in 2020 en 2021.

Met de recente versoepeling van de Covid-regels kan dit jaar deze traditie weer in ere worden hersteld. Na overleg met de school is ervoor gekozen om niet te wachten tot het einde van het schooljaar, maar om dit schooljaar 2021/2022 met een knaller beginnen. Het zou fantastisch zijn als ook de studenten van 2019/2020 en van 2020/2021 hierbij aanwezig zijn.

Zaterdag 30 oktober
Op zaterdag 30 oktober organiseert het comité direct na de school om 18.30 uur een groots feest bij Strandpaviljoen Enkhuizen. We nodigen zowel de klas van 2021/2022 als de studenten van 2019/2020 en 2020/2021 uit, evenals al onze feestsponsors. Er wordt voor muziek gezorgd en we verwelkomen de Enkhuizer folkband Reuring om de avond te ‘luiden’.

Voor 20 euro (of 25 euro aan de ingang) krijg je aan het eind van de avond de traditionele bitterballen, een uitgebreide maaltijd, een paar drankjes en typisch Hollandse frietjes. Verdere drankjes zijn voor uw rekening.

Wil je meedoen, dan kan je het entreegeld (20 euro) betalen door op deze link te klikken naar Bunq bank tnv MN Post. Geef aan dat de betaling is voor: EZS studentenfeest, en vermeld je naam. Ook kan je de avond zelf bij binnenkomst betalen (25 euro, alleen PIN, geen contant geld).

We kijken uit naar een wilde en gedenkwaardige avond. Om in aanmerking te komen voor het feest moet je voldoen aan de huidige door de overheid ingestelde drie G-regels, ‘gevaccineerd, getest of genezen’ en dit bij de ingang kunnen aantonen.

Afbeelding: oefenschip Kaatje voor de Enkhuizer Zeevaartschool

EOC
BBZ