Dr. Peacock en Sefa in Concert op historisch zeilschip Vrijheid

In het diepste geheim namen frenchcore artists Dr. Peacock en Sefa in mei jl. een concert op aan boord van het historische zeilschip Vrijheid, midden op het IJsselmeer. Op 25 juni jl. was de primeur van de video op de digitale editie van muziekfestival Defqon.1. Onderliggende gedachte was een doneeractie voor ‘Heroes4Life’ Het concert begint met de Symphony of Freedom (Pirates Bootleg).

Een frenchcore family weekend met Dr. Peacock en Sefa
De frenchcore artiesten zijn gezamenlijk goed voor bijna een miljoen abonnees op YouTube. Donateurs maken kans op een exclusief frenchore family weekend (fanweekend) aan boord van de Vrijheid, samen met hun muziekhelden Dr. Peacock en Sefa. De overige toegangskaarten voor dit weekend zijn te bemachtigen op een online veiling, die nog wordt georganiseerd.

Een historisch zeilschip als accommodatie
Alle historische zeilschepen delen een bijzondere geschiedenis. Ze werden gebouwd rond 1900 en ondergingen in de eeuw die volgde vaak meerdere transformaties. Eerst hadden zij de functie van vrachtvaarders. Later transformeerden zij tot comfortabele charterschepen, van alle gemakken voorzien, te huur voor zeiltochten, zeilvakanties, workshops, feesten, uitjes en trainingen, onder leiding van ervaren bemanning. De nostalgische details zijn met zorg gespaard en bewaard gebleven.

Heroes4Life
Het goede doel waar het allemaal om draait is de Stichting Heroes4Life. Deze stichting organiseert kosteloze vakanties en evenementen voor chronisch zieke of terminale kinderen en hun familie. Omdat er (dure) voorzieningen nodig zijn, kunnen zij vaak niet op vakantie. Driemastschoener Vrijheid beschikt over alle benodigde voorzieningen en gekwalificeerde vrijwilligers. De vakanties zijn alleen mogelijk dankzij deze vrijwilligers en de steun van sponsors.

Hier vind je een link naar de doneeractie voor Heroes4Life. Deze staat ook onderaan de video op Youtube. Doneer je een bedrag, dan maak je kans op een exclusief, intiem fanweekend met Dr. Peacock en Sefa.

Bekijk het concert hier op Youtube