Corona Protocollen voor zeilen met jongeren tot 27 jaar

Op onze website staat een overzicht van de verruimingen en wat dit betekent voor de chartervaart. Daar horen uiteraard ook weer aangepaste protocollen bij. De protocollen voor de huidige mogelijkheden staan online op onze website Corona protocollen.  Het betreft het protocol voor het zeilen met jongeren tot 27 jaar (en eventuele begeleiders).  

Per 11 mei wordt conform het stappenplan van de overheid de leeftijdsgrens voor sporten losgelaten. Ook dit protocol staat online.  Het protocol met de mogelijkheden voor fiets-vaarvakanties vanaf 26 mei staat eveneens online. 

Er wordt nog gewerkt aan de protocollen voor dagtochten en meerdaagse zeiltochten vanaf 26 mei.

Donderdag 29 april verwachten we meer informatie van de desbetreffende ministeries over de vragen die wij eerder gesteld hebben over testen, vaccineren, huishoudens en internationaal reizen.

Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail ons.