Pilot ‘testen voor toegang’ opent a.s. vrijdag, onder andere met het zeilschip Bounty

Dit weekend kunt u één van de 25 opengestelde monumenten in Nederland bezoeken. U reserveert een plekje via het deelnemende monument en maakt daarna een afspraak voor de gratis corona sneltest bij u in de buurt. Eén van de deelnemende monumenten is het zeilschip Bounty. Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april kunt u meevaren op het historische zeilschip Bounty. Na de reservering kunt u kosteloos een sneltest afspraak maken bij Testenvoortoegang.nl, waarmee u met een negatieve test veilig en welkom aan boord kunt opstappen in de Bataviahaven te Lelystad. Ga mee op ontdekkingsreis met het prachtige en traditioneel getuigde zeilschip Bounty en beleef de maritieme historie van het actieve zeilen en de natuur op het IJsselmeer. De Bounty is heel blij om op deze manier gasten veilig te kunnen ontvangen! Speciaal voor deze pilot biedt het schip de volgende speciale thema zeiltochten:

  • Vrijdag 9 april – Muzikaal zeilen
  • Zaterdag 10 april – Actief meezeilen
  • Zondag 11 april – Ontdek de Marker Wadden

Bent u nieuwsgierig naar de andere 25 monumenten die deelnemen aan de pilot ‘Testen voor toegang’? Klik dan hier, hier vindt u ze allemaal.

De pilot ‘Testen voor toegang’ is ontwikkeld om in de cultuursector ervaring op te doen met de inzet van een sneltest om cultuurbezoek weer mogelijk te maken, met hulp van de Federatie Instandhouding Monumenten en de Nationale Monumentenorganisatie.

EOC
BBZ