Het Tall Ships Experience Center wordt 16 april geopend

Op vrijdag 16 april wordt in Harlingen het Tall Ships Experience Center geopend. In dit pand aan de Nieuwe Willemshaven vind je vanaf die dag, twee ruimtes boordevol informatie over de geschiedenis van de Tall Ships, de races, het evenement in Harlingen en alles wat je als trainee wilt weten over het avontuur van je leven. Niet alleen leuk en informatief voor jongeren die overwegen mee te varen tijdens de editie van 2022, maar zeker ook voor alle Harlingers, toeristen en andere geïnteresseerden. Op onze website vind je binnenkort de openingstijden, die we zullen aanpassen naar gelang de coronamaatregelen dat toelaten.

Trainees 2022
De opening van het Experience Center is ook het startschot voor de traineewerving voor Sail Harlingen. Jongeren tussen de 15 en 25 jaar worden uitgenodigd om als trainee mee te varen tijdens de Tall Ships Races 2022. Van 9 tot en met 17 juli maak je de reis van je leven en zeil je van Esbjerg naar Harlingen. Een week lang je grenzen verleggen, samenwerken met leeftijdsgenoten, internationale vrienden maken en in beide havensteden genieten van een fantastisch feest!
Vanuit Harlingen gingen de afgelopen twee edities ruim 600 avonturiers je voor. Op onze website staat binnenkort alle informatie die nodig is en vind je ook filmpjes en verhalen van trainees die je voorgingen. En voor extra inspiratie zien we je straks graag in ons Experience Center.

Vriend van de Tall Ships Races
Vanaf 16 april kan iedereen Vriend van de Tall Ships Races worden. Een bijzondere manier om je te verbinden aan het evenement en deze missie te ondersteunen. Voor € 17,50 per jaar ben je Vriend. Daarvoor krijg je een kleurrijke Tall Ships Races Harlingen vlag. Je krijgt korting op geselecteerde artikelen van de officiële TSRH-merchandise, regelmatig een nieuwsbrief en je krijgt voorrang bij het boeken van een vaartocht op een Tall Ship tijdens het evenement in 2022. Kinderen en jongeren kunnen vriend worden voor een gereduceerd tarief.

Voor meer informatie kun je terecht op de website Harligensail.

BBZ
EOC