Online bijeenkomsten NBTC

Vorige week is de werkgroep toekomst van het Nederlands varend erfgoed onder de bezielende leiding van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC)  voor het eerst bij elkaar gekomen om met elkaar kennis te maken. Aanstaande maandag is de tweede bijeenkomst en gaan we echt van start: het doel van deze sessie is om een gezamenlijke ambitie te formuleren voor de langere termijn (2030).  Zodra de ambitie duidelijk is, kan er gewerkt worden aan eventuele productontwikkeling of aanpassing, en kan er een landelijke marketingstrategie ontwikkeld worden. Voor het formuleren van een ambitie is jullie input nodig; dit kan online, per mail of telefonisch. Namens de chartervaartondernemers zitten Renée van Hasselt, Tsjerk Hesling Hoekstra en Cockie Schilperoort in de werkgroep. 

Klik hier voor meer informatie

Woensdag 24 februari om 20:00  en donderdag 25 februari om 16:00 kan je via een online meeting je input geven, aanmelden kan via Pam@debbz.nl