Kapitein Eric Kesteloo is genomineerd voor Classic Boater of the Year

Je kan nu stemmen om hem deze prijs te bezorgen!
Deze onderscheiding is voor de man of vrouw die de grootste bijdrage heeft geleverd aan de klassieke botenwereld, hetzij door te zeilen, hetzij op een andere aanverwante manier. Eerdere winnaars waren onder meer een rubberbootreiziger en de oprichter van een museum.

“Eric Kesteloo heeft sinds 2006 de kapitein van de 184ft (56m) bark Europa, die haar over de hele wereld vervoert, inclusief regelmatige reizen naar Antarctica elk seizoen. Maar in 2020 dwong Covid 19 hem en zijn bemanning om op een reis te gaan die, voor zulke een schip, uniek os in deze moderne tijd: van Ushuaia, op de zuidpunt van Zuid-Amerika tot Nederland, non-stop en bijna geheel onder zeil. Eenentachtig dagen en 10.160 mijl later keerde Europa terug naar Scheveningen met een hoog moreel onder de bemanning en het schip in goede staat. “

Hier kan je stemmen op Eric Kesteloo

BBZ
EOC