Boot Düsseldorf 2021 helemaal van de baan

Messe Düsseldorf heeft donderdag 21 januari bekend gemaakt dat Boot Düsseldorf 2021 niet door gaat. Dit vanwege de aanhoudende coronapandemie en de daarmee samenhangende wereldwijde maatregelen. Afgelopen december verwachtte de organisatie nog dat boot Dusseldorf 2021 van januari naar april zou verschuiven, maar nu wordt de editie van dit jaar helemaal geannuleers en opent de botenbeurs de deuren pas weer in 2022.

“Onder de huidige omstandigheden kan de doorgang van de botenbeurs op de geplande datum in april niet langer worden gegarandeerd,” zegt Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf: “Het aanhoudend hoge besmettingsniveau en het feit dat het einde van de lockdown voorlopig niet in zicht is, maakt de hervatting van de beursactiviteiten eind april steeds onrealistischer. We hebben de situatie opnieuw beoordeeld met onze partners en hebben gezamenlijk besloten om boot Düsseldorf 2021 voortijdig te annuleren. Onze prioriteit is de gezondheid en garantie van en voor onze exposanten, bezoekers en dienstverleners. Alle activiteiten zullen nu gericht zijn op de succesvolle editie van boot 2022. ”

De volgende editie zal plaats vinden van 22 tot 30 januari 2022.

EOC
BBZ