Chartervaart mag gratis naar het Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is begaan met de moeilijke tijden die de bruine vloot door de corona-crisis meemaakt. Om hun steun te onderstrepen zijn zij op 4 maart (indien mogelijk) graag gastheer van het symposium georganiseerd door BBZ. Het doel van het symposium, initiatieven om de bruine vloot te helpen, onderstrepen zij graag met een bijzonder aanbod voor de bruine vloot in 2021:

Passagiers van de bruine vloot mogen in 2021 het Zuiderzeemuseum gratis bezoeken. De schipper reserveert vooraf en zet zijn passagiers met zijn schip af bij het museum. Het bezoek mag maximaal 2 uur duren.

Het thema van het Zuiderzeemuseum leent zich in 2021 uiterst goed voor een bezoek van de gasten van de bruine vloot. In 2021 staat het Zuiderzeemuseum in het teken van toerisme. Vijftien ontwerpers en kunstenaars nemen je mee op een vakantie in eigen land. Ontdek bekende Nederlandse iconen in een nieuw jasje: van kaas tot klederdracht, en van fietsen tot visserij.

Voor meer informatie en reserveringen over deze steunactie kun je terecht bij sales@zuiderzeemuseum.nl of via telefoonnummer 0228-351135.

Kijk hier voor meer info over het Zuiderzeemuseum

EOC
BBZ