Wat is er nog mogelijk in transitiejaar 2021?

De BBZ organiseert op 19 januari een online brainstormsessie.  Het idee is om op een digitaal achterdek met mensen van binnen en buiten de sector tot nieuwe ideeën te komen om in dit overgangsjaar toch omzet te kunnen genereren. Of om aandacht te krijgen, of om op een andere manier te overleven. 

Brainstormsessie moet nieuwe ideeën losmaken 

Kees van der Most van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) presenteert de resultaten van onderzoek naar de invloed van Corona op het reisgedrag. Na deze presentatie geven de panelleden vanuit hun ervaringen een reactie en vervolgens is er gelegenheid voor alle toehoorders om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen over de kansen voor de chartervaart. 

Afhankelijk van de uitkomsten van deze algemene sessie worden vervolgsessies met experts georganiseerd die kunnen helpen om de ideeën meer vorm te geven. 

Datum: dinsdag 19 januari 2021 
Tijd: 19:00  – 21:00 
Plaats: online via Teams 

Panel 

  • Jeroen Kor, Account Manager Holland Boven Amsterdam 
  • Jossie Verkerk, ondernemer en nu werkzaam bij Boat Bike 
  • Evert van Dishoeck, Directeur klipper Stad Amsterdam  

Aanmelden via brenda@debbz.nl