Red de Vloot!-bieractie verlengd

De Red de Vloot!-bieractie van het Brouwdok en de Verenigde Bruine Zeilvaart Harlingen is een groot succes. De eerste 6000 flesjes van het speciale Red de Vloot!-bier waren binnen twee weken uitverkocht. De warme reactie van het publiek steekt de Vloot een hart onder de riem in deze donkere tijden.

Ondanks hoopvolle berichten over een vaccin is het zeer de vraag hoe het vaarseizoen 2021 eruit gaat zien. Veel scheepseigenaren hebben alle reserves gebruikt en moeten dit najaar alweer beginnen met de hypotheek aflossen en het schip onderhouden. De VBZH heeft daarom besloten een vervolg te geven aan de Red de Vloot!-bieractie. Het Brouwdok heeft een tweede tank bier gebrouwen die nu gereed is.

De initiatiefnemers willen iedereen oproepen om een doos van 24 flesjes voor €60 te bestellen via de website www.reddevloot.nl Het bier kan op vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 en op zaterdag van 11:00 tot 13:00 afgehaald worden bij de Admirael in Harlingen. Voor iedereen die verder weg woont is verzending is ook mogelijk.

Kijk hier voor meer info

Afbeelding: Het is ruig weer voor de bruine zeilvaart als gevolg van de corona crisis. Beeld: www.reddevloot.nl 

EOC
BBZ