Klassieker helpt klassiekers

Als zeilmaker met bijna 200 jaar ervaring heeft Zeilmakerij de Vries Maritiem in Lemmer mooie en moeilijke tijden gekend. Dit corona-jaar zijn zij wel goed doorgekomen, en daarom helpen zij graag de klassiekers die de zeevaart al eeuwen kleur hebben gegeven.

De Bruine Vloot en de charterschepen hebben een pittig jaar achter de rug. Zeilmakerij de Vries Maritiem biedt hen graag een gratis opslagplek aan voor hun zeilen deze winter, inclusief controle van de zeilen indien gewenst. En in het voorjaar staat er een klein presentje klaar bij het ophalen van de zeilen. Mocht het transport een probleem zijn, neem dan even contact met ons op voor een oplossing.

Ken jij bedrijven die hier gebruik van zouden willen maken? Stuur een mailtje naar info@zeilmakerijdevriesmaritiem.nl

Foto: Hajo Olij van de fotoboot

EOC
BBZ