De ROTC wil klassieke schepen helpen: Save the Classics

Door de huidige corona maatregelen heeft de Race of the Classics (ROTC) geen doorgang weten te vinden in 2020. Zij zijn daarentegen vastberaden om een corona-proof editie te organiseren in 2021 waardoor weer inkomsten gegenereerd worden voor de zeilschepen. De ROTC wil laten zien dat het kan! Ook tijdens corona kan deze mooie vloot wedstrijden varen op de Noordzee, maar nu in een nieuw jasje. Het grootste doel van de Race of the Classics, namelijk een wedstrijd varen op klassieke schepen tussen Hogescholen en Universiteiten uit Nederland, achten zij ondanks de nieuwe vorm wel mogelijk.

Financiële steun
Om dit plan te realiseren vragen zij om hulp. Vanwege het lagere deelnemersaantal en de lagere bezettingsgraad van de schepen (30-50%), zullen de inkomsten van de ROTC een stuk lager liggen. Om toch de schepen in te huren voor het bedrag wat zij verdienen en nodig hebben, vraagt de ROTC jou om hieraan bij te dragen. Zij vragen jou om met een bedrag naar keuze deze campagne te supporten. De vloot moet blijven bestaan, de Race of the Classics moet na 33 jaar blijven bestaan. Help jij mee?

Kijk hier voor meer info en support: Save the Classics

EOC
BBZ