De BBZ wil nieuwe kerncijfers maken

Veel scheepseigenaren hebben in oktober al een enquête ingevuld met vragen over omzetcijfers, deze gegevens hebben we gebruikt voor onze gesprekken met het ministerie, maar we hebben deze gegevens ook nodig om nieuwe kerncijfers te kunnen maken.

Het belang van de kerncijfers van de afgelopen jaren, is dit jaar meer dan ooit duidelijk geworden tijdens de gesprekken met de diverse ministeries. Juist dit jaar is het nog belangrijker om bruikbare informatie te ontvangen zodat we onder andere de misgelopen omzet en vaardagen in 2020 zo goed mogelijk in beeld kunnen brengen.

Hiermee een oproep voor de leden die de enquête nog niet hebben ingevuld: om het overzicht met kerncijfers zo nauwkeurig mogelijk te maken, hebben we meer respons nodig.

Er is vandaag opnieuw een link naar de enquête verstuurd aan de scheepseigenaren. De gegevens zullen anoniem worden verwerkt.