Na de persconferentie, hoe zit het nu eigenlijk?

De maatregelen die zijn afgekondigd op 29 september hebben ook gevolgen voor de chartervaart:
• zeilen blijft een sport (maar het toezicht wordt scherper)
• niet-zeilen wordt complexer; niet-zeilend zijn er maximaal 30 personen onderdeks of 40 personen bovendeks toegestaan, maar dit mag niet 1 grote groep zijn.
De samenstelling mag wel uit meerdere gezelschappen (van max 4 personen) bestaan. Groepsboekingen met meer dan 4 personen die voor dit jaar nog staan, kunnen onder de huidige maatregelen niet zonder meer uitgevoerd worden. 

Protocollen
De protocollen zijn aangepast en gratis te downloaden via https://www.debbz.nl/corona-1-5-meter. Er zijn de afgelopen maanden verschillende controles geweest, deze Health checks van de GGD zijn over het algemeen goed verlopen. Er was maar op één punt kritiek, namelijk dat er niet op alle schepen een voorziening is getroffen waar een COVID-geval (of iemand met klachten) naar toe zou kunnen. Inmiddels is een opvang geregeld bij Corendon hotel.  Lees meer op https://www.debbz.nl/nieuws/mogelijkheid-opvang-gasten

Vragen?
Heb je vragen? Bel of mail, we denken graag met je mee