De 46ste Enkhuizer Klipperrace staat voor de deur en gaat door

De Commissie is ontzettend blij dat deze wedstrijd kan worden georganiseerd. Door de Corona crisis zijn er belangrijke wijzigingen in het programma, zo zijn alle walactiviteiten geannuleerd. Wij mogen van de gemeente Enkhuizen géén publiek trekken en vragen jullie dit ook niet te doen. Verder zijn alle bekende Covid-19 regels en protocollen van kracht.

Dit alles voor eigen verantwoordelijkheid, houd hierbij rekening met boekingen, de bemanning en waar nodig mondkapjesplicht en altijd 1,5 meter afstand.

Graag nodigen wij jullie uit om weer deel te nemen. De data zijn misschien wel bekend maar voor de zekerheid hier nogmaals:

zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020

Schrijf je hier in op de website!
Nieuw is dat hierbij het inschrijfgeld moet worden betaalt, om contactmomenten te verminderen.

Vrijdagavond is zoals gebruikelijk de registratie van 20:00 tot 22:00 uur in het wedstrijdkantoor. Let op! Dit jaar in Meer Enkhuizen, Tussen Twee Havens 9A, 1601 EM Enkhuizen. Maximaal één persoon per schip.

Palavers en aankondigingen zullen via de mededelingen op de website worden gedeeld. Uitslagen worden via een groepsapp bekend gemaakt en de prijzen kunnen op het wedstrijdkantoor worden opgehaald.

Wij wensen iedereen ondanks alles een zo goed mogelijk naseizoen en zien jullie graag bij de inschrijving op vrijdagavond 9 oktober.

Namens de organisatie van de 46ste Klipperrace

Kijk hier voor meer info

BBZ
EOC