Alle zeilen bij voor het zorgpersoneel

Om te laten zien hoe blij we zijn dat er een noodfonds voor de Bruine Vloot is gekomen, wil het Comité Red de Hollandsche Zeilvloot graag iets terug doen voor de maatschappij. Het idee is geboren om op 1 oktober aanstaande een gratis dagtocht (van 10.00-15.00) aan te bieden aan zorgpersoneel.

Hoe mooi zou het zijn als zich vanuit elke charterhaven minimaal 4 schepen kosteloos beschikbaar stellen en we minimaal 1.000 mensen uit de zorg in het zonnetje kunnen zetten. Wij zorgen voor een overkoepelende inschrijfpagina voor het zorgpersoneel. Voor de verzorging aan boord denken we aan ontvangst met koffie/thee en iets lekkers en eventueel een eenvoudige lunch. Wij hebben als comité inmiddels al de lunch voor minimaal 1.000 zorg-medewerkers gesponsord weten te krijgen.

Hoe meer schepen er mee willen werken hoe groter de kans dat we nogmaals positief bij de media onder de aandacht komen. Aandacht die we zeker voor de boekingen van volgend jaar, goed kunnen gebruiken!

Via deze link kun je aangeven dat je hieraan wil meewerken.

De Zeepost houdt je op de hoogte van de uitslag van de organisatie van de dag voor het zorgpersoneel.

BBZ
EOC