Holland Boven Amsterdam gaat chartervaart promoten

De gemeenten Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord slaan de handen ineen om de bruine vloot en de motorpassagiersvaart meer aandacht te geven. Door de corona-maatregelen gaat het niet goed in de sector, ‘Holland boven Amsterdam’ heeft daarom contact opgenomen met de BBZ. Het idee is om de sector op de kaart te zetten als dichtbij bestemming.

‘Holland boven Amsterdam’ heeft als doelstelling mensen te verleiden tot een bezoek aan Holland boven Amsterdam. Dat doen ze door middel van een website, social media en andere instrumenten.

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord zal in samenwerking met Merk Friesland en Visit Wadden extra marketing inzetten op de grootste, nog varende, historische vloot ter wereld. De BBZ ondersteunt dit project. Alle ondernemers (leden en niet leden) kunnen zich kosteloos aanmelden om aan te haken bij de marketing campagnes van Friesland (www.visitwadden.nl/zeilen) en Noord Holland (www.zeilvlootbovenamsterdam.nl).

Meer informatie en aanmelden kan via jeroen@hollandbovenamsterdam.com. Jeroen Kor is de initiatiefnemer van dit project en het aanspreekpunt voor de BBZ.