Schrijf je in voor Beurtveer en Strontace

het bestuur van de vereniging Zeilvracht roept potentiële deelnemers op om zich alvast aan te melden voor de Beurtveer en de Strontrace. Het lijkt er namelijk op dat er steeds meer gezeild mag/kan worden. Privé met een vriendenclubje, beroepsmatig op een charterschip maar ook voor het zeilen in wedstrijdverband komt steeds meer ruimte.

Om ons heen worden zeilevenementen ‘op scherp’ gezet en deelnemers gevraagd zich op te geven, al blijft alles onder voorbehoud. Ook wij hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Een rondvraag-mail, wie wat wil en hoe de mogelijkheden liggen. Overleg met het Zeilvaart College Workum die de hele Strontweek organiseert. Overleg met de gemeente waar Workum onder valt over mogelijkheden (en restricties). Het zal ongetwijfeld nèt wat anders zijn dan normaal maar al met al zien wij de mogelijkheid om het Beurtveer en de Strontrace te organiseren.

Het is alleen helaas onmogelijk om de normaal gesproken flexibele inschrijftermijn te hanteren. De gewoonte om een week van tevoren aan te geven dat je tóch graag meevaart, is dit jaar praktisch onhaalbaar. We moeten ons aanpassen aan de geldende maatregelen en daarbij moeten we op een bepaald deelnemersaantal kunnen anticiperen. 

Daarom nu de oproep: 𝙎𝙘𝙝𝙧𝙞𝙟𝙛 𝙟𝙚 𝙖𝙡𝙫𝙖𝙨𝙩 𝙞𝙣! Wanneer wij beter weten waar we aan toe zijn qua deelnemersaantallen, kunnen we de plannen en activiteiten beter afstemmen met de gemeente en het Zeilvaart College. Is er de intentie om mee te doen? Laat het ons vooral weten, alle stukjes informatie helpen!

De uiteindelijke beslissing om het wel of niet door te laten gaan wordt pas eind augustus genomen.

Kijk hier voor meer info over de strontweek

EOC
BBZ