Oproep aan niet-BBZ (zee)leden: word lid!

Door de inspanningen van de BBZ is nu ook de Zeevaart (code 5010) toegekend aan de SBI-lijst voor de TOGS regeling. De BBZ heeft de regering kunnen overtuigen van de ongelijkheid in de regeling en met hun hulp wordt nu ook de zeevaart erkend als een sector die een tegemoetkoming verdient. Al eerder is het de BBZ gelukt om de SBI code 5030 voor de binnenvaart aan de lijst van ondersteunde sectoren toe te voegen. 

De BBZ heeft in de ruim 40 jaar van haar bestaan een ruim netwerk opgebouwd. Dankzij dit netwerk is het nu mogelijk om snel te kunnen schakelen. Ondernemers, donateurs, maten en zetschippers die lid zijn van de BBZ hebben dit mogelijk gemaakt. Steun de BBZ en word lid. Een brede vertegenwoordiging draagt bij aan de invloed die ze kunnen uitoefenen.