Scylla vaart als een van de eerste weer uit

De toonaangevende riviercruiserederij Scylla heeft aangekondigd dat 34 van zijn passagiersschepen op de Europese waterwegen per direct zullen uitvaren. Het is daarmee een van de eerste cruisebedrijven die na Covid-19 zijn activiteiten hervat. Het Zwitserse bedrijf van Hollandse oorsprong exploiteert een vloot passagiersschepen voor verschillende Europese charterklanten.

“We zijn erg blij dat de industrie langzaam herstelt van de coronacrisis en dat onze rivierboten nu weer kunnen worden ingezet op de Europese waterwegen, waar ze thuishoren”, zegt Arno Reitsma, CEO van Scylla AG. “Gasten zullen weer kunnen genieten van enkele van de meest opwindende riviercruises op de prachtige waterwegen van Europa, ook al is reizen nu iets anders”, voegt Reitsma eraan toe.

“Vanzelfsprekend zijn aan boord van al onze schepen alle noodzakelijke veiligheids-, beveiligings- en hygiënenormen geïmplementeerd”, legt Reitsma uit. Eén van deze maatregelen is het aanhouden van een veilige afstand gedurende de gehele tijd aan boord – alleen geregistreerde passagiers die eerder een gezondheidscontrole hebben ondergaan, worden aan boord van het schip toegelaten.

Lees het gehele artikel op de bron: Scheepvaartkrant

EOC
BBZ