Verlenging tijdelijke stilligregeling EOC

De charter- en passagiersvaart leden van EOC kunnen in verband met het Corona virus gebruik maken van een tijdelijke stilligregeling. Velen maken inmiddels gebruik van deze stilligregeling, welke in eerste instantie tot 1 juni zou lopen.

Maar we begrijpen dat er n.a.v. de communicatie van het kabinet, nog veel onduidelijk is over wanneer en op welke manier er met passagiers gevaren kan worden. Om deze reden heeft EOC besloten om de stilligregeling te verlengen tot 31 december 2020. Er gelden hierbij wel enkele spelregels, om het voor u en voor ons hanteerbaar te houden:

* Maakt u op dit moment gebruik van de stilligregeling dan neemt u contact met ons op voordat u weer gaat varen. U krijgt dan van ons een nieuwe polis en een nota voor de extra premie die dan weer in rekening gebracht wordt tot 31 december 2020. De stilligregeling wordt daarmee vanzelfsprekend beëindigd en u kunt dan gedurende 2020 niet nogmaals gebruik maken van de stilligregeling.

* Maakt u op dit moment nog geen gebruik van de stilligregeling, maar wilt u dat wel, dan is het nog mogelijk om in te stappen. Wij vernemen dit dan graag van u.


Voor verdere informatie, wanneer u weer gaat varen of als u alsnog gebruik wilt maken van de stilligregeling, kunt u EOC per e-mail op de hoogte te brengen via beroepsvaart@eoc.nl.

BBZ
EOC