Tijdelijke stillig regeling verzekering in de charter- en passagiersvaart

Voor eigenaren in de charter- en passagiersvaart zijn het door het Corona virus zware tijden. EOC wil hun leden helpen door een tijdelijke stilligregeling aan te bieden voor het schip. Met deze tijdelijke regeling ontvang je als lid over de betreffende periode, tegen aanvullende voorwaarden, een korting van 50% op de cascopremie van EOC en 50% op de P&I premie (of 75% korting op de P&I premie indien u zonder personeel vaart).

De stilligregeling is voor een minimale aaneengesloten periode van 30 dagen. Deze tijdelijke regeling blijft minimaal gelden tot 1 juni 2020 en is afhankelijk van de maatregelen die door de overheid zijn genomen.

Wanneer je gebruik wenst te maken van deze tijdelijke regeling dan kan je EOC hiervan per e-mail op de hoogte brengen via beroepsvaart@eoc.nl

Ook Kuiper Verzekeringen heeft een korting op haar premie ingevoerd wanneer je charterschip stil ligt vanwege de Corona-crisis.

BBZ
EOC