Kijk voor Corona-updates op debbz.nl

Hoe zit het met 1 juni? Wat mag er dan wel en niet? Is dat van invloed op je juridische positie?  Vandaag zijn we helaas niet veel wijzer geworden. Wat het lastig maakt is dat de afgekondigde maatregelen generieke maatregelen zijn en dus de hele samenleving aangaan. Om te beoordelen of de instructies van de overheid ook op de chartervaart van toepassing zijn, is er op het moment maar 1 uitgangspunt en dat is gezond verstand. Zodra we meer duidelijkheid hebben komen we weer met een bericht: op onze site vind je dagelijks updates.

Corona en de chartervaart
We zijn ook bezig om in kaart brengen wat de gevolgen voor de sector zijn; per direct maar ook  op de lange termijn. De antwoorden uit de enquête zijn behulpzaam om de ministeries en de politiek op de hoogte te houden. Heb je de enquête nog niet ingevuld? Klik dan hier.

Ten slotte
We proberen als sector zoveel mogelijk dezelfde boodschap uit te zenden maar zoals iemand op facebook zei: “We zitten allemaal in het zelfde schuitje, maar niet op dezelfde boot”. De BBZ probeert zoveel mogelijk relevante informatie op een rijtje te zetten, op basis van deze informatie moeten ondernemers hun eigen keuzes maken.

We proberen de vaste lasten te drukken en roepen gemeentes, verzekeringen en keurende instanties op om de vloot tegemoet te komen. Gelukkig is er behoorlijk wat goodwill. Heb je vragen? Mail of bel.

Het werk dat wij doen wordt mogelijk gemaakt door onze leden. Nog geen lid? Klik hier.

Kijk voor Corona-updates op debbz.nl