ScheepsWijs zoekt trainers

Heb je ervaring in de beroepsvaart en wil je graag je vaardigheden overdragen aan serieuze watersporters met een eigen schip? ScheepsWijs zoekt trainers voor het verder ontwikkelen van haar (online) lesmateriaal en voor het geven van praktijk- en theorielessen voor de nieuwe ScheepsWijs Jaartraining. Je gaat watersporters (schipper én partner!) helpen om hun platbodem, zeiljacht of motorboot helemaal in de vingers te krijgen, zodat ze de mooiste reizen van hun leven kunnen maken en alles uit hun schip kunnen halen. Van de Friese Meren tot de Grote Oceanen.

Het is belangrijk dat je minimaal vijf jaar ervaring hebt als beroepsschipper met Grootvaarbewijs of zeevaartpapieren. En natuurlijk dat je ervaring hebt met het opleiden van bemanningsleden en matrozen tot schipper.

Bij ScheepsWijs krijg je de kans om je trainers-vaardigheden te professionaliseren en uit te breiden. Onze slogan ‘Bespaar 10 jaar aanklooien’ geldt ook voor jou als trainer!

Lijkt je dit wat, stuur dan een mailtje naar Marianne van der Linden (info@scheepswijs.nl) of kijk op www.scheepswijs.nl voor meer informatie.