Gevraagd: sponsoring voor afsluiting maritiem studiejaar

Traditiegetrouw organiseren de laatstejaarsstudenten van de Enkhuizer Zeevaartschool de feestelijke afsluiting van het studiejaar. Voor dit feest zoekt de feestcommissie nog enkele sponsors. Het eindexamenfeest is voor alle betrokkenen die de Enkhuizer Zeevaartschool een warm hart toedragen: studenten, alumni en relaties. Dit jaar is het feest op 14​ maart 20​20​, in het Strandpaviljoen Enkhuizen​.

Wat krijg je ervoor terug?
Naamsbekendheid voor uw bedrijf bij een grote groep mensen die op gepassioneerde wijze bezig zijn met de (zee)zeilvaart. De groep is zeer divers. Circa 50%-50% mannen/vrouwen, leeftijden variërend van 20 tot
65 jaar oud. Door de vele buitenlandse studenten is er een hoog internationaal karakter. Iedere afgestudeerde is betrokken bij (zee)zeilvaart: op zee als crew, op binnenwater als schipper/eigenaar in de
bruine vloot.

Als je hier klikt vind je de mogelijkheden voor ondersteuning. Wil je een ander bedrag dan de genoemde opties uit deze bijlage sponsoren, dan is dat uiteraard ook zeer welkom. Neem in dat geval even contact op voor de mogelijkheden. Mail aan: examenfeestezs@gmail.com.

Afbeelding: de naamvlag gaat in top op de Kaatje, het opleidingsschip van de Enkhuizer Zeevaartschool

BBZ
EOC