Morgen BBZ sectordag

Tijdens deze dag worden er in vier rondes verschillende workshops gegeven door experts uit de sector. Er zijn nog wat plekken vrij, schrijf je in en kom ook.
Er hebben zich al heel wat mensen ingeschreven voor de BBZ Sectordag: ervaren schippers en kapiteins, ondernemers, vertegenwoordigers van boekingskantoren en docenten van de Enkhuizer Zeevaartschool. Dus kom ook. Er valt voor jou vast ook wat te leren. Zetschippers, maten, eigenaren, kapiteins, matrozen. Iedereen is welkom, ook niet leden.  

In de Enkhuizer Zeevaartschool worden op deze dag verschillende workshops en lezingen gegeven. Stel je eigen dag samen en volg vier workshops naar keuze.

Piet Blauw neemt rondhouten mee waar windscheuren in zitten en laat zien waar je op moet letten,  Robin Hoekstra van BSC Certificering gaat dieper in op de risico’s van stalen rondhouten. Jurist Ynke Ooykaas houdt je scherp als het gaat om juridische vragen zoals ‘wat gebeurt er als het  boekingskantoor dingen aan de klant belooft die jij niet waar kunt maken?’ Er is een workshop slecht weer zeilen met Harry Mutter en een workshop Groene vloot ‘Kansen voor duurzame chartervaart’, door Eelco Leemans. Bernt Folmer gaat in op Veiligheiddrills en de noodzaak van het oefenen en de dag  wordt afgesloten door Stephan Kramer met tips om makkelijk te rapporteren. Over dat laatste: er is nogal wat verzet tegen rapporteren, maar sinds de aanbevelingen van de OVV kan niemand er meer onderuit. Stephan laat zien dat het allemaal niet zo stom hoeft te zijn en hoe hoe je het het beste kunt doen.

  • Waar: Enkhuizer Zeevaartschool, Kuipersdijk 15, Enkhuizen
  • Wanneer: 6 februari van 10:00 – 16:00
  • Kosten: leden: 50,00 niet leden: 150,00
  • Inclusief: deelnamecertificaat en toegang tot 4 workshops naar keuze
  • Exclusief: lunch. (tegen betaling zijn bordjes en soep in de kantine verkrijgbaar)

Lees hier meer over de inhoud van de workshops en klik hier om je in te schrijven.