Charterkantoor BootBootBoot

Mensen moeten vaak lachen als ze horen hoe ik mijn bedrijf heb gedoopt: BootBootBoot. Prima, want dat is precies wat ik nastreef. Dat de klant de telefoon ophangt met een glimlach en denkt: hee, wat een leuk gesprek was dit. Dat geldt ook voor mijn team, dat inmiddels uit vijf personen bestaat.  Er is altijd tijd voor gezelligheid. Daarnaast werken we natuurlijk hard om de juiste match te maken tussen schip en klant.  Daar staan we voor.

Deniz Hammudoglu van BootBootBoot

Charterkantoor 2.0
Nog een charterkantoor? Misschien dacht de branche dat vijf jaar geleden wel. Ja, ik vond het nodig om BootBootBoot op te richten. Een charterkantoor 2.0 zag ik voor me en dat is het ook geworden. Een kantoor dat automatisering omarmt, bijvoorbeeld om vaarschema’s met één druk op de knop bij de hand te hebben. Een kantoor dat transparant is en efficiënt werkt. Een kantoor dat luistert naar schippers en naar klanten. Om daarmee het product, dat van zichzelf al zo geweldig is, toch nog te verbeteren.

Vloot, vloter, vlootst
Inmiddels zijn er bijna 70 schepen aangesloten bij BootBootBoot. Er is altijd ruimte voor meer. Het doel is kwaliteit. Een tevreden groep door een fantastische zeilbeleving.

Kijk hier voor de website van BootBootBoot