Tooluka van Eef Willems is te koop

Na jaren van reizen op hoge breedtes gaat Eef Willems haar Tooluka verkopen. Tooluka is in 1975 gebouwd voor de eigenaar van de werf. Deze heeft er 23 jaar privé mee gevaren. Na verkoop in 1998 is ze ingezet voor charterreizen in Antarctische wateren. Sinds 2002 is Tooluka in handen van Eef Willems, die 6 jaar later het zuidelijke poolgebied verruilde voor het noordelijke poolgebied. 

De charterreizen waren veelal 4-weekse reizen waarbij proviand voor 7-8 personen meegenomen werd. 

Tooluka heeft bewezen dat ze uitstekend voldoet als kleinschalig zeilcharterschip op hoge breedtes. Ze is sterk genoeg om in het ijs te varen en comfortabel genoeg om velen de reis van hun leven te kunnen bieden. De steeds terugkerende gasten getuigen hiervan. Zo heeft ze haar eigenaar fantastische, avontuurlijke jaren en een bestendig inkomen kunnen geven. 

Uitgebreide lijsten met uitrusting, inventaris en reserveonderdelen zijn aanwezig alsmede recente inspectie- en taxatierapporten. 

Prijs € 180.000,- excl. BTW 

Voor meer informatie kijk je hier: www.tooluka.

EOC
BBZ