Eendracht biedt jongeren de kans op gesponsorde zeilreis

Vier jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich inschrijven voor een gratis zeilreis op zeilschip Eendracht. Deze plaatsen worden gesponsord vanuit het C.J. Jaski Fonds en door Eendracht-sponsors de Bonte Koe en Beglobal. De vier jongeren worden verdeeld over de actieve zeilreis van Porto naar Las Palmas en de Atlantische Oceaan Oversteek naar Sint Maarten.

Zeilschip Eendracht is bijna 60 meter lang, 15 meter breedte en heeft een diepgang van 5 meter. Vier jongeren krijgen de kans om aan het roer te staan van dit prachtige tall ship en mee te draaien als een echt bemanningslid. De professionele en grotendeels vrijwillige crew begeleiden de jongeren tijdens de zeilreis en leren hen alles over het reilen en zeilen aan boord.

Aan boord van de Eendracht draait het om samenwerken, vriendschappen maken en grenzen verleggen. Tijdens meerdaagse zeilreizen draait iedereen mee in het wachtsysteem van ‘4 uur op, 8 uur af’. Bij elke wacht horen verschillende taken. Zo wordt er onder andere geholpen met schoonmaken en zeunen (helpen in de bediening) en werk je mee om de zeilen te hijsen, strijken en te trimmen, help je bij het overstag gaan, sta je aan het roer en leer je meer over navigatie. Tussendoor is er alle tijd om te genieten en te ontspannen aan boord.

Welke reizen:
Reis 1: Zonnige zeilreis, Porto -> Las Palmas, 2 tot en met 10 december 2019 – > 2 plaatsen
Reis 2: Atlantische Oceaan Oversteek, 21 december 2019 tot en met 12 januari 2020 -> 2 plaatsen

Meld je aan!
Ga via deze link naar het aanmeldingsformulier, vul het in en mail het formulier naar info@eendracht.nl. Wie weet streep jij binnenkort jouw bucketlist af en ga jij hét avontuur van je leven aan!

Wil je de eerste reis mee? Geef je dan op vóór woensdag 27 november.
Wil mee op de Atlantische Oversteek? Geef je dan op vóór vrijdag 6 december.

Meer info: www.eendracht.nl

BBZ
EOC