Alleen of samen (een jurist inschakelen) ?

De rechtspositie van de consument wordt steeds beter. De nieuwe regels voor pakketreizen is daar een mooi voorbeeld van. De consument is ook kritischer en mondiger geworden en deze ontwikkelingen leggen extra druk op de schouders van de ondernemer. Aan contracten en huurovereenkomsten bijvoorbeeld worden hoge eisen gesteld. Geen semi-juridisch koeterwaals, maar begrijpelijke teksten die juridisch bullet proof zijn.  

De BBZ heeft documenten waar je gebruik van kunt maken die juridisch zorgvuldig gecontroleerd zijn. Of dat nu gaat over de contracten met boekingskantoren en reizigers, Algemene Voorwaarden, of privacyregels. Wij kunnen dat doen omdat de leden van de BBZ het samen mogelijk maken om gespecialiseerde juristen voor ons aan het werk te zetten.  

Leden leveren daardoor betere kwaliteit en hebben minder kans op problemen. En er is nazorg. Als er eens iets is, dan helpt de BBZ en dan raadplegen we zo nodig onze juridische adviseurs. 

Om dit allemaal mogelijk te kunnen maken zijn leden nodig.  

Nog niet aangesloten? Wil je weten of jouw contracten goed zijn en of  je goed beschermd bent? Wordt dan lid. Er geldt nu een speciaal instaptarief voor het eerste jaar van € 25,- per maand.  

Vraag je je af wat de BBZ doet? Klik hier 

Direct lid worden? Klik hier 

Wil je weten wat Mirjam van dit onderwerp vindt? Klik hier