Waddenrace op 2 en 3 november

De Waddenrace is de zeilwedstrijd voor traditionele charterschepen naar de havens van Wieringen (Den Oever), Texel (Oudeschild), Vlieland en Terschelling (in willekeurige volgorde). Dit jaar wordt de 25e Waddenrace verzeild. Met uiteraard een daverend slotfeest met Band als afsluiting!

Maximaal 25 deelnemers zeilen mee in deze Waddenrace 2019, 2 en 3 november. Schrijf je nu in voor het Lustrum, met aan de vooravond een voordracht voor deelnemers Waddenrace en Slag in de Rondte door Mark Slats, avonturier en wereldzeiler.

De eerste inschrijvingen voor de Waddenrace 2019: Aegir, Alida, Overwinning, Stormvogel, Balder, Lotus, Johanna Engelina, Voorwaarts, Vriendentrouw, Larus, Hollandia, Bontekoe, Boreas…

Sommige schepen hebben plaats voor opstappers. Maak zelf even contact met het schip van je keuze of stuur een email naar het secretariaat van de Waddenrace.

Palaver: vrijdagavond, 19.00 bij de KNRM – Blauwe Kop. Start: zaterdagmorgen, 08.00 uur: vanuit de haven van Harlingen. Finish: in de loop van zondag: in de haven van Harlingen.

Prijsuitreiking en wervelend slotfeest met live muziek van WRLDBT; samen met de deelnemers aan de eveneens 25e Slag in de Rondte. Zondagavond/nacht in het Brouwdok. En neem maandag maar vrij…

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via onze Facebookpagina en via het tabblad ‘Verslag’ op deze website.

BBZ
EOC