Alleen of samen naar Brussel?

De deksman of maat zal in de toekomst aan eisen moeten voldoen. In Europa praten lidstaten daar nu over. Als ondernemer (of deksman) in je eentje proberen duidelijk te maken aan landen dat die eisen moeten aansluiten bij de praktijk, dat is ondoenlijk. Dat gaat alleen door samen te werken.

Gelukkig heeft de overheid een gesprekpartner voor dit onderwerp: de BBZ. Onze inzet op dit onderwerp is om het praktisch te houden. Niet alleen bij het vaststellen van de leerdoelen maar ook bij de uitvoering van de opleiding (die wat ons betreft aan boord plaatsvind).

De BBZ brengt professionals in de chartervaart bij elkaar. Samen bieden we tegenwicht. En dat is hard nodig. Er komt genoeg op ons af. Word dus lid van de BBZ.

Speciale aanbieding:

  • Instaptarief (voor ondernemers) 300 euro
  • BBZ leden kunnen 3 maanden gratis gebruik maken van de Smacon app. Met deze app kun je makkelijk het onderhoud van je schip plannen

Vraag je je af wat de BBZ doet? Klik hier

Direct lid worden? Klik hier

Wil je weten wat Bernt over de BBZ zegt? Klik hier

Foto: Saskia van der Sluis