Nautisch Broodfonds in oprichting

NWord je als zelfstandige ziek, dan zit je zonder inkomen. Het Broodfonds zou een goede oplossing kunnen zijn. Kijk op you tube of www.broodfonds.nl voor de uitleg van het broodfondsprincipe.

Op woensdag 9 oktober,  om 19:00 uur is er aan boord van passagierschip SAILBOA speciaal voor de nautische sector een voorlichting over het broodfonds.

Op initiatief van Vera Aikens, Johan Alkema en Ivo Mentink geven De BroodfondsMakers dan een presentatie waarin het broodfonds-principe van begin tot eind wordt toegelicht en alle vragen worden beantwoord. Ook wordt uitgelegd welke stappen er nodig zijn om dit “nautische” broodfonds op te richten. 

Aan het eind van de avond is er de mogelijkheid om direct in te schrijven. Het broodfonds gaat alleen door bij minimaal 25 deelnemers. Door eerdere publiciteit in Scheepvaartkrant, Schuttevaer en Binenevaartkrant zijn er al meerdere geïnteresseerden. Niet alleen zeilschippers maar ook uit andere sectoren.

Hoewel het de bedoeling is om die avond met ‘n groepje van zo’n 25 mensen de volgende stap te nemen en het fonds daadwerkelijk te gaan oprichten, is het zeker nìet zo dat je aanwezigheid je verplicht om eraan mee te doen.

Aanmelden kan via schippersbroodfonds@gmail.com of via pam@debbz.nl Heb je wel interesse maar kun je 9 oktober niet, ga dan naar een algemene informatieavond Geef dit ook door aan Ivo, hij zorgt er dan voor dat je alsnog aan kunt haken bij het nautische broodfonds.

Wanneer: woensdag 9 oktober, om 19:30 (inloop vanaf 19.00)
Waar: a/b SAILBOA aan de Krijn Takoniskade  (IJburg) tegenover café NAP.
Bereikbaarheid: vanaf CS tramlijn 26