Een nieuw gezicht bij de BBZ

Graag wil ik mij voorstellen: mijn naam is Brenda van den Broeke. Ik woon in Hoorn en ben geboren in Enkhuizen. Vorige week ben ik als beleids-medewerker begonnen ter versterking van het BBZ team. Een aantal schippers kent mij vast van de Zeilvaart, Holland Sail of Zeilpunt. Hoewel ik zelf niet zeil, vind ik het wel heerlijk om op het water te zijn en heb ik grote affiniteit met alles wat vaart. Ik ben op veel schepen mee geweest voor een dag-, avond- of weekend zeiltocht. En veel wedstrijden. Ik heb de Pieperrace, Brandarisrace, Bontekoerace en Beurtveer meerdere keren gedaan. Daarnaast ben ik fan van het skûtsjesilen.

Na mijn ervaringen op de boekingskantoren zet ik mij graag op een andere manier in voor de branche. In eerste instantie zal ik mij bezig houden met de kerncijfers, ledenwerving, de nieuwe boekingsovereenkomst en de update van informatiebladen. Ik kijk er naar uit om vele BBZ-leden en uiteraard ook aankomende leden in de komende periode te ontmoeten!

Nog geen lid? Klik hier en wordt lid