Tecla door de Noordwest Passage, volgende reis naar de Galapagos

De Tecla en haar bemanning bevinden zich voorbij Goja Haven. Ze hebben nog duizenden kilometers te gaan over Noord-Canada en Alaska, maar ze zijn door de belangrijkste obstructies heen en het kantoor is begonnen met het boeken van vluchten naar huis vanuit Nome, Alaska (de andere optie zou Nova Scotia zijn geweest!)

De Tecla in Cambridge bay

Het schip heeft gemeld dat het vanaf nu in open water vaart en dat Tecla begin september door het bredere deel van de North West Passage naar de Stille Oceaan komt. Ze komen officieel aan in Nome op 18 september en de volgende etappe is nu open voor boekingen.

Haar volgende nautische missie is om helemaal naar het zuiden te gaan om Antarctica te verkennen, via een aantal ongelooflijke tussenstops in de Stille Oceaan. Deze reis neemt je mee van Alaska op het smalste punt van de Beringstraat, slechts 51 mijl van Rusland naar Dutch Harbor op de Aleutiaanse eilanden. Achter deze eilanden ligt ontzettend veel oceaan. Op de evenaar liggen de Galapagos met al zijn verbazingwekkende dieren. Ook zal Paaseiland worden aangedaan, waarna Kaap Hoorn wordt gerond en de Tecla begin 2020 op de Falkland eilanden aan zal komen.

Kijk hier voor meer info

BBZ
EOC